ALDUK BRIDAL LOOKBOOK i savjeti kako izabrati idealnu vjenčanicu


Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail to someone

Lookbook se sastoji od 19 atraktivnih modela ALDUK vjenčanica kojima nudimo široku paletu krojeva, silueta, tkanina i ručnih dorada, a kolekcija je posebna jer se temelji na unikatnosti svake vjenčanice koja se izrađuje prema mjerama klijentice uz nekoliko proba. Pri izboru idealne vjenčanice potrebno je paziti na estetske i funkcionalne karakteristike vjenčanice.

Bez obzira na trendove koji prevladavaju, potrebno je izabrati model vjenčanice koji odgovara vašoj građi i osobnom modnom izričaju. Vjenčanica koja vas nadopunjuje kao osobu i u kojoj se najbolje osjećate dobitna je kombinacija i u njoj ćete na kraju najbolje i izgledati.

Navika pri izboru vjenčanica jest i da s budućom mladenkom na probe ide nekoliko prijateljica, mama, kuma i mnogi drugi, što je često zbunjujuće za mladenku jer se radi o subjektivnom viđenju što se kome više ili manje sviđa. Potrebno je imati drugo mišljenje osobe kojoj vjerujete, ali ne treba pretjerivati.
Moderni krojevi koji laskaju tijelu, u kojima se može lako kretati i u kojima ćete izgledati ženstveno i lijepo najčešći su izbor klijentica. Ono što definitivno ne sugeriramo su krute podstave i kolutovi, sjajne tkanine koje šire te nisko rezani korzeti optočeni plastičnim kristalićima koji daju dojam kiča i jeftinosti. Decentna i pristojna, ženstvena i u vašem stilu – to je ono što treba biti nit vodilja pri izboru idealne vjenčanice.

Poznata modna fotografkinja Mare Milin i ovaj je put zaslužna za pročišćene lookbook fotografije koje vjerno prikazuju estetiku ALDUK BRIDAL linije. Već nekoliko sezona naše omiljeno i zaštitno lice je mlada i atraktivna Ivana Vukušić iz Talia modela. Make-up baziran na glamuroznim filmskim divama djelo je stalne suradnice vizažistice Mihaele Dodić, a uvijek ženstvenu mladenkinu frizuru napravila je Tanja Kuštović iz Keune Akademije.