BRIDAL lookbook & TOP 5 savjeta za odabir savršene vjenčanice


Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail to someone

Nakon predstavljene bridal kampanje u režiji dvojca Decker + Kutić, donosimo aktualni lookbook vjenčanica za 2016. godinu kojeg potpisuje mladi i talentirani fotograf Ino Zeljak. Pred objektivom je svježe modno lice iz Talia model agencije – Lara Spajić. Klasičan beauty make-up prikladan otmjenom događaju vjenčanja djelo je vizažistice Mihaele Dodić, a teksturiranu pundžicu napravila je Ksenija Martinović Krpan za Keune Akademiju.

Lookbook predstavlja naše nove modele vjenčanica koje se odlikuju prepoznatljivom siluetom s naglaskom na ženstvenost i klasično poimanje ljepote. Ručni vez, 3D tkanine i fine čipke stavljaju akcent na svaki model koji se izrađuje prema mjerama buduće mladenke.

Kako bi potraga za vjenčanicom bila što ugodnija i uspješnija, uz predstavljanje novog lookbooka donosimo i pet korisnih savjeta koje bi trebala znati svaka buduća mladenka.

1. Informirajte se – pošaljite mail ili poruku na Facebook page dizajnerima i raspitajte se za cijene i rokove izrade. Mnoge mladenke od dizajnera očekuju napuhane cijene, a najčešće su pristupačnije nego što očekujete.
2. U proces potrage vjenčanice krenite najranije šest mjeseci prije datuma samog vjenčanja. To je sasvim dovoljno da isprobate različite modele, pronađete savršenu i da se ona na vrijeme izradi za vas.
3. Kada krenete s isprobavanjem vjenčanica, u potragu povedite jednu do dvije najbliže osobe. Razmišljajte da oni koje vodite u svojoj pratnji trebaju olakšati proces odabira i biti u mogućnosti staviti vas i vaš modni ukus na prvo mjesto.
4. U samom showroomu nemojte si dati nemogući zadatak da morate probati apsolutno sve modele vjenčanica. To će također unijeti samo zbunjenost i otežati proces odabira. Iznesite svoje želje, isprobajte ono što ste zamislile, ali i nešto što vam dizajner toplo preporuči na licu mjesta. Možda je baš ta, koju niste ni pogledale, vaša buduća vjenčanica.
5. Ne zamarajte se trendovima – vjenčana haljina u kojoj ćete se osjećati ugodno, nesputano i lijepo, a kasnije i odlično izgledati na fotografijama pravi je odabir. Krute podstave, kolutove, sjajne tkanine koje šire te nisko rezane korzete s kičastim, plastičnim kristalićima zaobiđite u širokom luku.