ALDUK vjenčanice u predivnom lookbooku Šime EškinjeOdlučiti se za idealnu vjenčanicu nije lako, a s obzirom na nova 24 modela koja upravo predstavljamo, taj zadatak postaje još teži, ali i ljepši. Jednostavni, pročišćeni modeli koji prate liniju tijela ili pak oni raskošni, vezeni i efektni – kratak je to pregled nove kolekcije.
 
Ovom kolekcijom željeli smo odati počast i pokazati divljenje svim onim ljubavnim pričama kojih smo bili dio te svim onima koje nas tek očekuju. Divimo se hrabrosti svima koji u današnje vrijeme prepuno ružnih događaja i negativnih utjecaja skupe sve pozitivne emocije i odluče ih podijeliti sa svojim najbližima, a i s nama koji smo ovdje kako bismo nadopunili taj jedinstveni trenutak – vjenčanje. 

ALDUK BRIDAL lookbook snimio je poznati fotograf i dugogodišnji suradnik Šime Eškinja koji je jednostavnom, geometrijskom kulisom naglasio ljepotu manekenke Ane Vukelić iz Talia Model agencije, modernost nakita Zlatarnice Glasnović te samih ALDUK vjenčanica. Jasmina Salo iz Keune Akademije je napravila efektnu frizuru u obliku krune, a Mihaela Dodić se pobrinula za decentan i prikladan make-up.