Glamur starog Hollywooda u ALDUK BRIDAL kampanji


Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail to someone

Nadahnuta glamurom starog Hollywooda i filmom ova kampanja za ALDUK BRIDAL liniju donosi sanjive, ali istodobno izuzetno dojmljive fotografije koje na pravi način prenose estetiku ove linije koju s velikim zadovoljstvom stvaramo posljednje dvije godine.

Nova ALDUK BRIDAL kolekcija za proljeće/ljeto 2015. donosi moderne vjenčanice lišene kiča i suvišnih modnih detalja, a obiluje mekanim čipkama koje smo satima ručno dorađivali i vezli. Nježna silueta, pokrivena ramena, decentno otvoren dekolte ili leđa glavne su značajke novih ALDUK vjenčanica. Naše vjenčanice laskaju ženskom tijelu, udobne su, lagane te naglašavaju ono najbolje na tijelu, a skrivaju što se želi skriti.

Taj se rezultat postiže tako da svaku vjenčanicu šivamo po mjerama budućih mladenki koje često dolaze i nekoliko puta na probu. Ovaj način rada svojstven je visokoj modi, a jamči zadovoljnu i lijepu mladenku što nas iznimno veseli jer je to znak da smo napravili odličan posao i prekrasnu vjenčanicu.

Fotografije potpisuje Mare Milin, a njezin asistent na snimanju bio je Ino Zeljak. Za šminku je bila zadužena izvrsna Mihaela Dodić, za frizuru Tanja Kuštović iz Keune Akademije, a ulogu ALDUK mladenke izvrsno je utjelovila Ivana Vukušić iz Talia modela.