Ovo nije još jedna obična kampanja vjenčanica


Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail to someone

Ne, ovo zaista nije još jedna klasično lijepa kampanja vjenčanica sa cvijećem, princom na bijelom konju ili povjetarcem u kosi. Decker+Kutić fotografski su duo zaslužan za našu posebnu i po mnogočemu netipičnu, novu bridal kampanju. Spajajući modnu fotografiju s novim tehnologijama, odveli su cijelu hrvatsku modnu scenu nekoliko koraka unaprijed i samim time postavili potpuno nove temelje stvaranja i prezentacije modnih novosti.
Vizuali koji neodoljivo podsjećaju na polaroide i njihove pripadajuće kemijske reakcije dobiveni su upotrebom posebne aplikacije, a jasno prikazuju samo određeni dio, detalj ili teksturu novih modela koji će svoju punu ljepotu otkriti tek pri samoj probi.

Osam vizuala ove fotografske modne priče nudi čist i gotovo taktilan osjećaj novih, elegantnih i bezvremenski lijepih vjenčanica. One i u novoj sezoni ostaju lišene kiča i suvišnih detalja, istovremeno laskajući ženskoj figuri uz iznimnu udobnost i lakoću nošenja. Silueta s naglašenim strukom osnova je kolekcije i naš prepoznatljiv potpis kojeg zatim razrađujemo počevši od pročišćenih i jednostavnijih, pa sve do onih voluminoznijih i raskošnijih modela. Po prvi put u svojim vjenčanim kolekcijama predstavljamo i “slip” modele, kao i nekoliko plisiranih modela vjenčanica koji svu svoju ljepotu pokazuju upravo u pokretu.

Svaka se vjenčanica izrađuje po mjerama uz nekoliko proba čime se poštuju postulati visoke mode i osigurava minuciozna izrada i besprijekoran završni rezultat. Rezervacijom svog termina i dolaskom u naš showroom možete već sada otkriti najveću i najraskošniju kolekciju vjenčanica koja će vas se dojmiti posebnim tkaninama, izradom i detaljima.

Model Josipa Janković iz Talia Model agencije zaštitno je lice ove modne priče. Mihaela Dodić kreirala je prirodan i svjež make-up, dok je Jasmina Salo za Keune Akademiju isti princip primjenila i na frizuri.