Sasvim posebna blagdanska pričaPočetak prosinca je već tradicionalno rezerviran za modne priče i kolekcije s blagdanskim prizvukom, a mi već petu godinu za redom predstavljamo posebnu “Holiday” kolekciju i vizuale za prateću kampanju koje potpisuje talentirana i uvijek autentična Mare Milin. Ženstven, glamurozan i prepoznatljiv dizajnerski rukopis ovoga puta je poprimio pravo blagdansko ruho u kolekciji namijenjenoj raznim balovima, domjencima, proslavama i druženjima kojima obiluje zadnji mjesec u godini. Novi modeli su prikazani kroz zanimljivu igru svjetla i sjene u obliku cvijeća koji na suptilan i nježan način dočaravaju blagdanski duh.
Ova “Holiday” kampanja je specifična po prepoznatljivom fotografskom rukopisu divne Mare Milin koje je unijela jednu svoju originalnu notu i na najbolji mogući način prikazala ženstvene, moderne modele kojima obiluje kolekcija. Bogate teksture i moderni krojevi su okosnica kolekcije koja odiše tihim luksuzom.
Prepoznatljiva estetika ALDUK “Holiday” kolekcije se proteže na petnaest modela kratkih, koktel i dugih haljine koje dolaze u tamnijim tonovima crne, zelene, zlatne ili pak zagasito ružičaste. Bogata tekstura tkanina s 3D vezom i vezom od metalnih niti daje posebno svečan i glamurozan efekt modelima koji prate liniju tijela, otkrivaju senzualna ramena ili se poigravaju aplikacijama na efektan način.
Peta ovogodišnja ALDUK kolekcija i kampanja djelo je uigranog tima koji s nama neumorno stvaraju nove modne poslastice, priče i uspjehe. Posao asistenta fotografa odradio je Milan Krkač, a i ovog je puta za make-up zadužena vizažistica Mihaela Dodić, dok je kosa djelo mlade i uspješne edukatorice Jasmine Salo iz Keune akademije. Lijepa Anita Lijić iz Talia agencije je izvrsno utjelovila pravu ALDUK ženu za ovu blagdansku sezonu.