Glamur ALDUK kampanje MatchmakerU ovoj kolekciji predstavljamo 40 modela za jesensko/zimsku sezonu u kojoj smo naglasak, osim na već tradicionalno atraktivnim haljinama, stavili i na dnevni dio kolekcije. Ručno vezene košulje, prsluci, kaputi, suknje i dnevne haljine novost su koja iznenađuje i veseli, a protkana je našim tipičnim ALDUK rukopisom.

Kolekcijom Matchmaker donosimo svježi vizualni nastavak i razvoj brenda već sedmu godinu zaredom. U ovoj sezoni naši modeli dolaze u nezaobilaznoj crnoj, bordo, crvenoj, petrolej, plavoj i sivoj boji. Naglasak je na finim krojevima koji laskaju ženskoj silueti, a odabir tkanina pao je na čipku, viskozu, vunu, til i neopren. Ručna dorada, voluminozni rukavi, visoki ovratnici te detalji od čipke ili vez daju posebnost svakom našem odjevnom komadu koji ima za cilj ženu učiniti ženstvenom i privlačnom.

Ova kolekcija je kreativni nastavak na naš rad koji iz sezone u sezonu doživljava osvježenje i razvoj, a čemu se uz nas iznimno vesele i naše klijentice jer zajedno rastemo i sazrijevamo, što je doista pravi spoj ili Matchmaker kako kolekcija nosi naziv. Uvijek se uvode nove tkanine, krojevi i modeli koji imaju prepoznatljiv dizajnerski pečat i koje slijede modernu, pročišćenu i ženstvenu estetiku brenda.

Najbolji hrvatski modni fotografi suradnici su pri stvaranju naših modnih kampanja, a za ovu je zaslužan daroviti Franjo Matković. U prostoru Karting Arene Zagreb koji je izvrsno poslužio kao set nove kampanje, modeli Ivana Vukušić i Medina Pašić iz Talia model agencije su izvrsno utjelovile snažne ALDUK žene. Za frizuru i make up je zaslužan uigrani dio tima – Tanja Kuštović za Keune Akademiju i Mihaela Dodić.