ALDUK kampanja iz srca Pariza


Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail to someone

Stvaranje ALDUK modne kampanje u Parizu predivno je iskustvo za koje smo se sasvim spontano odlučili, ali tako nastaju najbolje priče u životu. Grad koji živi za modu i od mode izvrsna je komponenta u ovoj chic kampanji za kolekciju LUMIERE.

Kolekcija sadrži različite modele, od sportskog chica baziranog na crop topovima i suknjama punog kruga u kombinaciji s jaknama, preko kratkih i koktel haljina s apliciranom čipkom i kožnim detaljima sve do raskošnih, lepršavih večernjih haljina vedrih tonova. Modeli su ženstveni, moderni i jako chic s prepoznatljivim ALDUK potpisom. ALDUK kolekcija dolazi u crnoj, sivoj, puder, svijetloplavoj, denver plavoj te limun žutoj boji, a korišteni materijali su pamuk, viskoza, muslin, til, koža i čipka.

Kampanju za ovu proljetno-ljetnu kolekciju stvarala je hrvatsko-nizozemsko-francuska ekipa. Fotografije potpisuje Šime Eškinja pred čiji je objektiv stala nizozemska manekenka Tanja Kok. Za beauty dio pobrinula se francuska ekipa, šminku potpisuje Mathilde Hadouck, a frizuru Michael Curien.