ALPHANISTA – nova ALDUK kolekcija stvorena za alfa ženeZa sezonu proljeće/ljeto 2015. pripremili smo posebnu modnu priču. Kreativna, moderna, ženstvena i dizajnerski dojmljiva ALDUK kolekcija i kampanja naglasak stavljaju upravo na modernu, uspješnu i snažnu ženu koja utječe na okolinu i društvo i sama bira svoj modni stil.

ALPHANISTA, značenja “self-made alpha female”, kolekcija se sastoji od kratkih, večernjih koktel-haljina, svečanih toaleta namijenjenih crvenom tepihu te od suknji i ručno vezenih majica. Boje su raznovrsne – od crne, tamnoplave i tirkizne do boje ciklame, puder i svijetloružičaste. Uz neizostavnu čipku, materijali koje smo koristili su viskoza, pamuk, til, rips, neopren i drugi. Detalji od čipke, ručnog veza, kombiniranja tkanina i stvaranja posebnih tekstura te štrasa su kombinacije koje daju poseban i jedinstven prizvuk cijeloj kolekciji.

Izrazito atraktivna i jaka modna kampanja snimljena je u Themelia studiju te ALDUK showroomu. Fotografiju je u svoje ruke uzeo mladi i daroviti Franjo Matković kojemu je ovo prva ALDUK kampanja. U ulozi modela našle su se djevojke iz agencije Talia model – Nives Vinčić i Lucana Mirko, a frizura i šminka djelo su stalnog tima – Keune Akademije i Mihaele Dodić.