Proljetni chic ALDUK kampanjeProljeće označava početak nečeg svježeg i uzbudljivog, a ono je u ALDUK studiju donijelo promjenu koju od nas niste očekivali. Naša nova kampanja prepuna je boja, a donosi 38 novih modela originalnog modnog rukopisa.

Kolekcija naziva «Dulcet» obiluje bojama i uzorcima, a unose svježinu i predstavljaju ALDUK dizajn u nikad ženstvenijem tonu. Funkcionalnost, precizna izrada i ženstvena silueta zajedno s akvarel printom, jakim bojama, cvjetnim čipkama i 3D vezom temelj su nove kolekcije.
Kratke, koktel i duge haljine dolaze u bež, rozoj, lavanda, petrolej, žutoj i crnoj boji, a uz neizostavnu čipku, udobnost modela naglašena je viskozom, tilom, neoprenom i svilom. Ručno vezene bomber jakne, prozirne svilene majice i puf suknje u color block kombinaciji boja izvrsna su nadopuna kolekciji za dnevne prigode, kao i haljine s akvarel cvjetnim motivima. Novost kolekcije su i kombinezoni izrađeni od sjajnih tkanina ili čipke akcentirane dodatnim vezom.

Novu ALDUK kolekciju prati svježa i chic modna kampanja koja je djelo mladog i talentiranog fotografa Franje Matkovića. Pomalo neočekivana, iznenađuje i veseli svojom svježinom u koloritnom smislu, neopterećenim pristupom u poziranju i vizualno jakom dojmu.

«Ova kampanja izvrsno prenosi duh nove kolekcije koji je vesel, pomalo razigran i povrh svega neopterećen, siguran u sebe. Odraz je moje želje za nečim jednostavnim, a opet posebnim u svijetu suprotnom od toga. Pri stvaranju modne kampanje pazim na svaki detalj uz želju da nikad ne iznevjerim očekivanja mojih klijentica koje želim nečim posebnim i neočekivanim svakog puta iznenaditi» rekao je Ivan.

Stalni tim suradnika zaslužan je i za ovaj projekt – Jasmina Salo iz Keune Akademije za opuštenu frizuru, a Mihaela Dodić za jednostavan i prirodno lijep make-up. Modeli su Ana Vukelić i Mia Matić iz Talia model agencije.