Božićna večera koja se pamti

Bilo je potrebno jako malo vremena, ali jako puno kreativnosti i strasti da u samo nekoliko izdanja, naša okupljanja i modne večere pretvorimo u posebno iščekivane društvene događaje na koje se vrlo rado odazovu svi suradnici i prijatelji brenda. Druženja su to na kojima se istinski uživa i slave zajednički projekti, odnosi, poslovni uspjesi i prezentira dobra moda s Alduk potpisom u kojoj su ovog puta zasjale Jelena Veljača, Martina Podgorski, Lejla Filipović, Ivana Delač Đolo, Kristina Krepela, Petra Kurtela, Una Zima te urednice Ana Pavić, Vedrana Čarapović i Selma Terlević.

Kraj ove uspješne godine u kojoj smo predivnom kampanjom s deset poznatih Hrvatica i ambasadorica brenda proslavili deset godina rada, odlučili smo zaokružiti još jednom božićnom večerom za pamćenje. Očekivano, i ovog puta smo iznenadili posebnom lokacijom, bogatim dekorom, pomno biranim jelima i vinima te posebnom glazbenom gošćom, a zabava je trajala do jutarnjih sati.

Novinarski dom, velika dvorana posebne arhiktektonske i društvene vrijednosti pokazala se kao izvrstan i neočekivan odabir. Predivnim ambijentom bogato ukrašenim borovima, snijegom i dekorom dominirala su čak dva velika stola u crno-srebrnom tonu koji su utjelovili izvrsnu kulisu gdje je sve bilo podređeno uživanju, smijehu i druženju. Osim posebno osmišljenog interijera, gostima će u lijepom okusu ostati i zanimljiva jela kao što su confit black tigera na carpacciu od čičoke i cikle, ravioli punjeni skutom i špinatom, karamelizirana pačja prsa s pireom ljubičastog batata i umakom od agruma te posebno birana vina.

Ovu večer je dodatno svojim posebnim glasom uljepšala pjevačica Danijela Večerinović s nekoliko jazz skladbi koje će ostati u divnom sjećanju i modnoj agentici Tihani Harapin Zalepugin, modnom uredniku Petru Trboviću, stilistici Ivani Pavić, fotografima Franji Matkoviću, Jeleni Balić, Mari Milin, dvojcu Deckeru i Kutiću, Inu Zeljku i Johnu Pavlišu, urednicama Tihani Korać, Zori Bjelousov i Nives Bošnjak te modnim blogericama Ani Karađžole i Dorin Bajzec. Večer je završila u izvrsnoj atmosferi s nekoliko glazbenih točki talentirane Mare Milin uz pratnju ostatka društva.

Foto: Sarah&Ino