Neodoljiva mirnoća Alduk Bridal kampanjeNova kolekcija vjenčanica za sezonu jesen/zima 2017./2018. je slojevita, posebna i svježa. Ženstvena linija koja prati tijelo te stavlja naglasak na uski struk i putene obline je razrađena kroz nekoliko različitih silueta, od onih uskih i senzualnih do raskošno vezenih, punog volumena i modernog izdanja tradicionalnog shvaćanja “jedne vjenčanice”. Najfinije čipke, ručni vez, 3D tkanine s doradama i osjećaj udobnosti je postulat od kojeg ne odustajemo. Svaka vjenčanica je posebna kao i svaka mladenka čije emocije i očekivanja treba spojiti u izvrstan model vjenčanice, a ovom novom kolekcijom slatke muke su dobile još više opcija za izbor.

Posebna modna kampanja koja prati novu kolekciju djelo je renomiranog fotografskog dvojca Decker+Kutić koji posljednih nekoliko sezona uvijek uspijevaju iznenaditi i pomalo šokirati svojim radom. Netipične, ali vrhunske i kreativnom energijom nabijene modne kampanje na izvrstan način prezentiraju Alduk Bridal kolekcije. Nakon futurističke i nadrealne prethodne kampanje, nova donosi opipljivu mirnoću i spokoj, snažne emocije i posebnu ljepotu u jednostavnosti.

“Narativ o nostalgičnim trenutcima snažnih emocija nagomilanih na dan vjenčanja upisali smo u nadrealne slike barokne atmosfere u kontrapunktu s estetskim kodovima Alduk kolekcije vjenčanica” izjavio je Romano Decker.

U ulozi modela u kampanji se našla mlada Lara Spajić (Talia Model), Mihaela Dodić kreirala je make-up, dok je Tanja Kuštović iz Keune Akademije zaslužna za frizuru.