Alduk kampanja vjenčanica kao vjesnik modne jeseni


Minimalistička kulisa u sivome tonu, filmsko poigravanje svjetlom, izvrstan južnoafrički model Nicole Meyer i prepoznatljiva Alduk estetika bili su dovoljni da fotografkinja Jelena Balić uplete svoj ženstveni pristup i stvori doista divnu modnu kampanju. Prozračan make-up Dajane Pajkić i jednostavna frizura Studija Marcela stavili su naglasak na prirodnu ljepotu modela. Senzualna, istovremeno krhka i jaka, putena, svjesna sebe i pomalo zaigrana – sve su to karakteristike ove kampanje za Alduk liniju vjenčanica koja uspješno postoji punih pet godina.

Kampanja je stilski nastavak na sve ovogodišnje projekte koji su minimalističke estetike, vrlo jednostavnog pristupa, ali s težnjom ka savršenstvu u dizajnu modela i njihove prezentacije. Stava smo da je izvrsna haljina na predivnome modelu sasvim dovoljno elemenata za ispričati jednu posebnu modnu priču. Manje je više.

Alduk vjenčanice su moderne, lišene klasičnih ukrasa i bazirane na udobnim krojevima i tkaninama s ručnom doradom. Silueta je uvijek ženstvena i laska tijelu, u struku ga akcentiramo upečatljivim detaljem ili pojasom, a u svakoj novoj kolekciji dodajemo posebne elemente u vidu teksturiranih tkanina, poigravanja naborima, veza ili tonova.