Alduk vjenčanice u nesvakidašnjoj modnoj kampanji


Dizajn ne staje u trenutku završavanja novog modela haljine ili vjenčanice već se nastavlja i na njenu prezentaciju, a dokaz je ova, doista posebna i svježa modna kampanja. Zaigrali smo na kartu iznenađenja, inovativnosti i umjesto savršenih modnih fotografija, nove modele vjenčanica predstavljamo putem digitalnih ilustracija. Izuzetno realan, ali opet poetičan i umjetnički prikaz izvrstan je medij kojim dočaravamo estetiku Alduk brenda na poseban način.

Kanadska ilustratorica i animatorica Janice Sung je izvrsno dočarala moderan dizajn Alduk vjenčanica i bogate teksture na koje je stavljen naglasak u ovoj kolekciji, a cijeloj suradnji je dala poseban pečat svojim prepoznatljivim stilom. Poznata ilustratorica, koju na Instagram plaftormi prati preko 443.000 pratitelja, je u ovom slučaju zamijenila fotografe koji stvaraju modne kampanje, a njena kreativna sloboda u projektu je donijela situaciju u kojoj slavimo različite oblike i boje ženske ljepote.

Fotografija govori tisuću riječi, a modna ilustracija možda i više. Vjenčanice djelomično nagovještene putem ovih vizuala doista pozivaju na isprobavanje u Alduk showroomu gdje se isti model uz željenu personalizaciju izrađuje po mjeri i cijena mu je oko osam tisuća kuna.