Kako izgledaju nove Alduk vjenčanice?


Nakon što smo iznenadili neočekivanom, eklektičnom bridal kampanjom koja je spojila prirodu i grafite poznatog grafitera Slavena Lunara, sada otkrivamo cjelokupni lookbook romantične i pomalo sjetne atmosfere iza kojeg stoji fotograf Ivan Pavliš. Dvadesetak novih modela vjenčanica prva je isprobala Mija Matić (Talia Model), koja je vrlo uspješno utjelovila modernu Alduk mladenku, a hotel Amadria Park Zagreb je posložio kao izvrsna kulisa ove modne priče. Minimalistički make-up i jednostavno skupljena kosa studija Marcela dokaz su kako je potrebno vrlo malo da se istakne ženstvenost i ljepota na taj poseban dan.

Nova kolekcija Alduk vjenčanica, uz već postojeće modele, čini zbir od preko pedesetak modela dostupnih za isprobavanje i naručivanje uz potrebnu personalizaciju. Aktualna kolekcija je bazirana na modelima koji prate liniju tijela ili pak idu u lepršavu A siluetu s obaveznim naglaskom na struku. Novost su i posebne, netipične bridal tkanine ili perlicama vezene čipke apstraktnih motiva. Mješavina klasičnog, modernog i neobičnog u slučaju Alduk vjenčanica izgleda uvijek svježe i primamljivo.

Naše dizajnerske vjenčanice su postale sinonim za udobnost, pročišćenost od suvišnih detalja te kvalitetu – tkanina, dizajna i ručne dorade koja svaku čini posebnom. Individualnim pristupom na probama, koje se u Alduk showroomu ne naplaćuju i potrebno ih je unaprijed rezervirati, svakoj klijentici pružamo dobrodošlicu i pomoć pri izboru. Alduk vjenčanice se izrađuju prema mjerama, a potrebno ih je naručiti dva do četri mjeseca prije datuma vjenčanja.