Alduk vjenčanice u zadivljujućoj modnoj kampanjiMinimalistička kulisa u bijelom i ružičastom tonu, igra pomalo filmskim svjetlom te atraktivan model azijskog podrijetla, Caroline Hu izvrstan su recept za još jednu neočekivanu Alduk modnu kampanju. No, kao da to nije dosta, odlučili smo stvoriti stvoriti pravu bajkovitu kulisu začudne atmosfere dizajnom i izradom bijelog predimenzioniranog plišanog medvjedića kao homage djetinjstvu i nevinosti ljubavi.

“Htjeli smo nešto novo, drukčije, kvalitetno, filmski i posebno. Alduk vjenčanice su proizvod koji je posebno osmišljen i s ljubavlju stvaran stoga takve moraju biti i kampanje koje ga prezentiraju, a dvojac Decker&Kutić je objeručke prihvatio moj stav i energiju koja nas iz projekta u projekt gura u neka nova neotkrivena područja. S njima je svaka suradnja izvrsno iskustvo kojim ispisujemo predivne stranice hrvatske mode i stvaramo ovakve čudesne projekte”, izjavio je Ivan Alduk.

Ova kolekcija Alduk vjenčanica je već dostupna u našem showroomu u centru Zagreba za isprobavanje i naručivanje, a prije dolaska je potrebno rezervirati termin na služeni broj ili putem web stranice www.alduk.hr. Karakteriziraju je posebne 3D tkanine ručno vezene sitnim biserima i decentnim perjem, naglašena silueta i funkcionalnost koja je osovina Alduk Bridal kolekcije. Vjenčanice se isključivo izrađuju prema mjerama klijentica uz mogućnost personalizacije i promjene sitnih detalja, a cijena im je od sedam do devet tisuća kuna.

Ova kolekcija je posebna po doista najfinijim tkaninama bogate teksture, a po prvi put smo se poigrali i teksturom perja koja daje poseban moment visoke mode i chic prizvuk svakoj mladenki. Vjenčanice s našim potpisom su povrh svega moderne, bez kiča i tako prepoznatljiva Alduk potpisa.

Fotografija: Decker&Kutić
Model: Caroline Hu (Stella Models)
Kosa: Mijo Majhen
Make-up: Dajana Pajkić