Predstavljamo cruise kolekcija koja odiše “želim to” efektom

Iako nema nekih prepoznatljivih Alduk elemenata u dizajnu, vjerujemo da smo ovom kolekcijom zadržali te nadogradili kreativni identitet brenda. Izuzetno lagana, udobna i nosiva odjeća za svaki dan, ali i za neke posebnije prilike je zadržala ženstvenost i modernost u dizajnu na jedan novi, nesputani, lagano predimenzionirani način.
Kolorit cruise kolekcije je uz nove siluete i modele definitivno osvježenje u ove sparne dane te smo, po reakcijama ženskog dijela ekipe na snimanju ove kampanje, sigurni da smo napravili ne samo dobar projekt već izvrsnu odjeću koja se manje veže za sezonu, a više za dugotrajnost nošenja i nadogradnju osobnog stila.

Miris mora, sol na koži, preplanuli ten i hedonizam ljetnog života vrlo se lako iščitavaju iz vizuala ove modne kampanje kojom predstavljamo novu kolekciju, a i ovoga puta ih je snimila Jelena Balić. Taj odnos je jedan od dugovječnijih na domaćoj modnoj sceni jer je upravo ova fotografkinja davne 2009. snimila prvu Alduk kampanju. Zaštitno lice je Lana Klarić iz Talia Modela za koju već znamo da ćemo ju viđati i u sljedećim projektima jer “rodila se ljubav”. Jasmina Salo za YS Parlour je osmislila opušteni ljetni stajling kose, a Tajana Bikić lagani, prozračni make-up.

Kolekcijom maksi haljina fluidne siluete, kratkih nabiranih haljina sa širim rukavima, kombinezona sportskog prizvuka, kao i topova, hlača te primamljivih modela ljetnih jutenih torbi prevladavaju tonovi zelene, mint, bež, pijeska, bijele, roze i crvene boje. Isključivo prirodne tkanine kao što su pamuk, viskoza, lan, svila i juta su glavni temelj ove cruise kolekcija koje ne samo da je vizualno atraktivna, već i nosiva u raznim situacijama, a posebno naglašavmo i jednostavnost održavanja pod motom “ubaciš na 30 i to je to”!

Izazovno je stvarati odjeću za svaki dan, koja mora biti podložna raznim situacijama, izuzetno udobna i laka u održavanju, dizajnom odisati DNA brenda, a opet ne smije biti preizdizajnirana jer je to suprotnost njenoj multifunkcionalnosti. Po reakcijama klijentica, jer je kolekcija već izložena i dostupna u našem dućanu na zagrebačkom Tomislavcu 19, vjerujemo da smo napravili izvrsnu kolekciju. Biti očekivan i predvidljiv je nešto što nastojimo izbjeći jer moda mora pomicati granice, dizajner rušiti vlastite barijere, a stava smo da smo te granice pomaknuli i ovom kolekcijom jer uz našu uspješnu ready-to-wear liniju i liniju vjenčanica, klijentima sada nudimo i odjeću za svaki dan.

Maksi haljine u dva tona te fini, laneni kombinezoni u kombinaciji s micro ili maxi torbama ukrašenim metalnim detaljima i konopcem nam se čine kao pravi ljetni favoriti, a sve ove modele možete potražiti i u prekrasnom prostoru Alduk dućana.