Veličanstvena obljetnička kampanja


Kada se na jednom mjestu i s jednim razlogom okupi deset poznatih Hrvatica, nakratko zamrznu svoje gusto natrpane obaveze, i sudjeluju u velikom projektu snimanja obljetničke modne kampanje, onda je jasno da nije riječ samo o suradnjama već o iskrenim prijateljstvima i dubokim sponama koje su sada zabilježene u posebnoj modnoj kampanji.

Jelena Rozga, Ana Radišić, Ivana Delač Đolo, Tihana Harapin Zalepugin, Lejla Filipović, Mara Bratoš, Kristina Krepela, Pamela Ramljak, Iva Šulentić i Anita Dujić, zvijezde su ove veličanstvene modne priče kojom obilježavamo deset uspješnih godina rada i stvaranja. Svaka je u svojoj raskošnoj večernjoj haljini, teatralna volumena i pročišćena, prepoznatljiva ALDUK dizajna stvarana prema postulatima visoke mode, zasjala na izvrsnim fotografijama Jelene Balić koja je prije mnogo godina snimala i našu prvu kampanju. Na taj je način izvrsno zaokružen jedan stvaralački ciklus kojim vas iz sezone u sezonu častimo jer iz našeg studija godišnje izađe čak pet modnih kolekcija i kampanja koje snimaju najbolji hrvatski modni fotografi kao što su Šime Eškinja, Mare Milin, Jelena Balić, Franjo Matković i Decker&Kutić.

Ova je kampanja emocijama nabijen presjek našeg desetogodišnjeg rada jer je objedinila snažne žene koje se razlikuju svojim stavovima, izgledom i životnim iskustvom, ali su neizostavan dio privatnog života, kao i ALDUK brenda. One na izvrstan način predstavljaju naš rad i stav, miljama udaljen od senzacionalizma i površnosti. Suradnje, a onda i prijateljstva, ovjekovječena su na estetski izvrsnim fotografijama koje na dostojanstven način prikazuju naše viđenje moderne žene i hrvatske mode.

Fotografije: Jelena Balić
Make-up: Mihaela Dodić, Dajana Pajkić, Saša Joković
Kosa: Mijo Majhen, Zvonimir Franić