U ovu kampanju zaljubit ćete se odmahNova kampanja “Rebelle” je djelo vrhunskog tima suradnika, stoga ni u jednom trenutku nismo sumnjali u to što i kako radimo. Decker i Kutić su opetovano pokazali svoju kvalitetu i fotografsku snagu, a Saša Joković i Mijo Majhen su jedni od najboljih hrvatskih beauty stručnjaka koji su južnoafrički model Nicole Meyer pretvorili u pravu buntovnicu, beskompromisnu Alduk ženu koja stoji iza svojih stavova i bori se za njih bez obzira na mišljenja okoline kako i sam naziv kolekcije aludira. Rezultat je ova chic modna kampanja kojom se ponosimo!

Koja je tajna naših kolekcija i modnih kampanja kojima predstavljamo novosti iz našeg atelijera? Koja je formula poslovnog uspjeha i što je sljedeće na rasporedu? Kineski model i predimenzionirani medo, prazan, nihilistički studio i model s jakim ekspresijama, eterična bridal linija sa začudnom atmosferom ili rock buntovnica u novoj kolekciji – sve su to elementi koji se izvrsno slažu na zanimljiv dizajn, tvore uspješnu modno-poslovnu priču, ali tajne nema…samo neiscrpna kreativnost, prekovremeni rad, želja da budemo uvijek bolji i ponudimo sve od sebe.

Kolekcija “Rebelle” za jesen/zimu donosi čak pedeset i pet modela širokog spektra boja, tekstura i kreativnih rješenja. Bogate, teksturirane i vezene tkanine od baršuna, čipki i šljokica su okosnica ove raskošne kolekcije koja je zadržala prepoznatljivu estetiku, ali je i dodatno oplemenila poigravanjem s visokom modom. Ova, najveća do sada, kolekcija je napravila još jedan korak prema pravome luksuzu u vidu dizajna, tkanina i ručnih dorada za koje vjerujemo da će se izrazito svidjeti ljubiteljicama Alduk estetike.

Kreativni tim
fotografija: Decker&Kutić
make-up: Saša Joković
frizura: Mijo Majhen
asistent šminke: Marko Tolić
asistentica fotografije: Kiara Novina