Nova kolekcija Alduk vjenčanica kao glasnik dolaska boljih vremena

Izuzetno nježna, nova kampanja vjenčanica za proljeće/ljeto odiše spokojom i optimizmom te priziva pozitivnija vremena, laska našim očima, ali i figurama budućih mladenki. Svaka, pa makar i mala naznaka nečeg pozitivnog, starog i normalnog, u ovim ludim vremenima, nas iznimno veseli. Upravo u tom duhu optimizma i kreativnosti, predstavljamo novu kolekciju i modnu kampanju za svoje prepoznatljive vjenčanice. Čvrsto pratimoi kontinuitet stvaranja kolekcija, a početak veljače je već tradicionalno predodređen za našu bridal liniju pokrenutu prije sedam godina. Ova, šesnaesta kolekcija vjenčanica je ujedno i najveća jer smo osmilili 24 nova modela.

“Spojem mode i umjetnosti htio sam dočarati svu ljepotu kreativnog stvaranja koje nam svakodnevno obogaćuje život, a koje je u zadnje vrijeme nepravedno gurnuto po strani uz frazu “nenužnosti”. Umirujući, suncem okupani vizualni snimljeni u kiparskom ateljeu Akademije likovnih umjetnosti izvrsno prenose energiju nove kolekcije koja je več izložena u našem dućanu te spremna za isprobavanje, komentiranje i slaganje idelane vjenčanice izrađene prema mjerama klijentice uz potrebnu personalizaciju” naglasio je Ivan i dodao kako je svakako potrebna rezervacija termina isprobavanja na kontakte brenda jer je izuzetno bitno ostaviti vremenske razmake između proba zbog epidemioloških razloga.

Suprotno svim preporukama oko jednostavnijih modela, manjih vjenčanja i kompromisa u ovom pogledu, vjerujemo da nam je svima kompromisa preko glave te da si barem taj dan dozvolite ono što ste željele i sanjale, pa makar to bila najveća krinolina za najmanje vjenčanje. Jednom se živi, više-manje jednom se i udaje stoga, ako ćemo išta izvući kao pouku iz prethodne godine, jest upravo to da si trebamo udovoljiti i birati srcem.

“Teško mi je pričati o vjenčanicama, o krojevima i tkaninama jer dio se toga vidi na ovim fotografijama, a još više u našem dućanu na adresi Trg kralja Tomislava 19 u Zagrebu. Direktan kontakt s nama i s novim modelima Alduk vjenčanica će vam najbolje prikazati što smo pripremili za ovu sezonu i koliko smo energije unijeli u cijelu priču. Stava sam da prije svega trebam prenijeti svojim klijenticama dozu optimizma i savjet da na vrijeme počnu planirati svoje vjenčanje uz rezervni plan ili termin, a vjerujem da ovim smirenim, dostojanstvenim i pomalo spokojnim fotografijama to upravo činimo” dodao je Alduk.

Fotografije nove Alduk Bridal linije potpisuje Ivan Pavliš, a model je mlada Sara Đurić iz Talia agencije čiju je nježnu ljepotu istaknuo prikladan make-up Tajane Bikić iz “TBmakeUP” studija i nekoliko različitih stajlinga kose u režiji Jasmine Salo iz salona za kosu “YS Parlour”. Kolekcija novih Alduk vjenčanica je već dostupna za isprobavanje, a s obzirom da su popodnevni termini i subote najtraženiji za takvo što, savjetujemo da svoj termin rezervirate na vrijeme putem ALDUK društvenih mreža ili na info@alduk.hr.

Rezerviraj termin za probu vjenčanica