Hrvatski dizajn u ljetnoj modnoj avanturi

Ljetni editorijal koji evocira divna sjećanja na duga, vruća ljeta na selu kod bake, igre u hladovini, tjeranje osa, svježe smokve, hladnu lubenicu, zvuk cvrčaka i večeri provedene u druženju dolazi nam iz naše kreativne radionice.

Više

Božićna večera koja se pamti

Bilo je potrebno jako malo vremena, ali jako puno kreativnosti i strasti da u samo nekoliko izdanja, naša okupljanja i modne večere pretvorimo u posebno iščekivane društvene događaje.

Više

Čarobna ljetna večera u vidikovcu

Druženja na kojima se slave privatni i poslovni odnosi, projekti te zajednički uspjesi, idealni su događaji na kojima svi uzvanici istinski uživaju, a u ljetnoj sezoni smo posebnu Alduk modnu večeru odlučili organizirati u parku Maksimir.

Više

Božićna večera za modno pamćenje

Svojim jedinstvenim modnim pristupom, uspijevamo učiniti da vaš modni odabir postane i ostane priča koja ne završava haljinom nego upravo njome započinje. Upravo se takva jedna lijepa priča odvijala u prosincu 2016. u samom srcu Zagreba, na Zrinjevcu.

Više

Street style avantura

Kreativnost ne poznaje granice, a ona se u modi pretače iz uzbudljivih ready-to-wear kolekcija i kampanja u romantične priče s bridal predznakom.

Više

ALDUK by GALKO

Tijekom naše trogodišnje suradnje s tvrtkom Galko, specijaliziranom za izradu visokokvalitetnih proizvoda od kože, predstavili smo šest kolekcija kožnatih torbi i remenja.

Više

ALDUK T-SHIRTS

U svibnju 2012. godine dizajnirali smo liniju pamučnih majica s printom jelena namijenjenu ženama i muškarcima. Majica je vrlo brzo pronašla brojne obožavatelje koji su je od milja prozvali aldukica.

Više

AMDS by ALDUK

U sklopu projekta Fashion.hr Industrija, koji je počeo u svibnju 2011. s ciljem povezivanja hrvatskih modnih dizajnera i tekstilnih proizvođača, ostvarili smo suradnju s hrvatskim high-stret brendom Amadeus Jeans.

Više