Teško je izabrati favorit, stoga vam predstavljamo sve modele novih ALDUK vjenčanica

Cvijet kala kao lajtmotiv kolekcije vjenčanica je detalj koji će vas oduševiti dok pomno proučavate fotografije novih ALDUK vjenčanica.

Nakon što smo vas osvojili predivnom bridal kampanjom snimljenom na ušću Neretve koja je očarala svojom atmosferom i spojem nezaboravne kulise s bajkovitim vjenčanicama, sada otkrivamo cjelokupni lookbook kolekcije od tridesetak modela. Fotografije kojima predstavljamo sve kreativne novosti u novoj kolekciji vjenčanica za ovu godinu snimljene su u ALDUK dućanu i showroomu na zagrebačkom Trgu kralja Tomislava 19. Iza foto objektiva se krije Sanja Jagatić, a ispred njega prekrasna Irena Božić kojoj su stručnjaci iz Marcela studija osmislili jednostavan i efektan beauty look.

Modna kampanja je izvrstan poligon za kreativno izražavanje i želja nam je uvijek snimiti nešto drukčije i posebno, a spoj ušća Neretve i ovih modernih vjenčanica je baš melem za oči. Svrha modne kampanje je zagolicati javnosti i ne otkriti sve adute na prvu već prenijeti informaciju da su vjenčanice spremne za isprobavanje. U ovom lookbooku otkrivamo mnogo više modela i detalja obzirom da je naglasak upravo na novim modelima vjenčanica, no za potpuni dojam uvijek zagovaramo isprobavanje uživo gdje se buduće mladenke mogu upoznati s našim načinom rada te doživjeti potpuno iskustvo izbora vjenčanice u kojem joj pomaže i sam dizajner.

Nova kolekcija Alduk vjenčanica, uz već postojeće modele, čini zbir od preko pedesetak modela dostupnih za isprobavanje i naručivanje uz potrebnu personalizaciju. Aktualna kolekcija je bazirana na modelima koji prate liniju tijela ili pak idu u raskošnu A siluetu s obaveznim naglaskom na struku. Efektne tkanine i detalji su vizualno jako bitni, a osnova je izbor siluete i kroja koji vama i vašoj figuri najviše laska.

Najbolji savjet koji vam možemo dati pri izboru vaše vjenčanice jest da isprobate ove modele u ALDUK dućanu i showroomu i to tako da rezervirate svoj termin na vrijeme, a najveća je gužva subotom i radnim danima poslijepodne, unaprijed na info@alduk.hr ili putem društvenih mreža našeg brenda. Svakoj klijentici nastojimo pružiti dobrodošlicu i pomoć pri izboru u terminu koji će biti samo vaš.

Rezerviraj termin za probu vjenčanica