Lookbook Alduk vjenčanica koje su vas osvojile na prvu!

Nakon obljetničke modne kampanje kojom slavimo deset godina svoje bridal linije, a za koju je malo reći da vas je oduševila divnim modelima vjenčanica i posebnim fotografijama Jelene Balić, predstavljamo vam lookbook svih 25 novih modela. I po tko zna koji put, ne bismk mj bili to što jesmo na hrvatskoj modnoj sceni da i tom lookbooku nismo dali svoj kreativni pečat – snimili smo ga u slikarskom ateljeu poznatog hrvatskog umjetnika Zlatana Vehabovića, istom onom gdje smo prije deset godina snimili prvu kampanju vjenčanica. Okrugla obljetnica zahtjeva ovakva dizajnerska rješenja, rješenja koja jednostavno volimo i cijenimo jer se iza njih krije ne samo estetika već i priča.

“Fotografiranje lookbooka nove kolekcije vjenčanica u slikarskom studiju Zlatana Vehabovića je bio logičan slijed i dostojan moment obilježavanja okrugle obljetnice. Spojem mode i umjetnosti s hrvatskim predznakom vjerujem da dobivamo doista poseban vizualni projekt, a ne samo fotografije koje imaju za zadatak prikazati naše nove modele vjenčanica” izjavio je Ivan Alduk.

Često vas stavljamk na slatke muke jer kako izabrati samo jednu!? Novi modeli vjenčanica koje smo u kampanji samo najavili, a sada ih pomno proučavate donose svježi, moderan i jaki autorski rukopis. Dizajnerska vjenčanica u svom najboljem izdanju, rekli bismo.
Kratki modeli su idealni za presvlačenje nakon ponoći ili za manja, intimnija vjenčanja a dugi modeli, s rasporkom, naborima, profinjenim i pročišćenim tkaninama koje ističu siluetu tijela su idelana vjenčana estetika u ovoj godini. Tkanine su bogate u svojoj jednostavnosti, a raskošan dojam je istaknutim naborima, zanimljivim krojevima te akcentima u vidu transparentnih latica, predimenzioniranih cvijetova i plaštova s vezom koji odišu visokom modom.

“Izbor, pa onda i izrada dizajnerske vjenčanice po mjeri svake klijentice uz željenu personalizaciju jest trenutak u kojemu si doista možete priuštiti posebno iskustvo. Mi se svakako potrudimo od prve probe da profesionalno savjetujemo, vodimo i pomažemo u izboru od preko 70 modela vjenčanica, a sve kreće rezervacijom termina u našem showroomu” dodao je Ivan.

Moderne i posebne Alduk vjenčanice se mogu isprobati u dizajnerovu showroomu u Draškovićevoj 33 uz obaveznu rezervaciju termina, a cijena im se kreće od 1000 do 2000 eura te je riječ isključivo o izradi po mjeri svake klijentice i kupnji nakon isprobavanja probnih modela i izabiranja najbolje opcije.

Rezervirajte svoju brida probu na naše kontakte i isprobajte željene modele uz naše savjete i preporuke. Prva bridal proba traje do 1h i dovoljno je vremena za isprobati sve što vam se sviđa, a uvijek postoji mogućnost prilagodbe modela i promjene.

Fotografije novog Alduk bridal lookbooka potpisuje Sanja Jagatić, a model je Mia Matić.