O nama

Kormilo našeg ALDUK tima u rukama je Ivana Alduka. Diplomirao je dizajn na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu. Da bi jednog dana njegove kreacije mogle biti na mjestu na kojem su danas, postalo mu je jasno na drugoj godini fakulteta. Prijavom na natjecanje za mlade dizajnere 2007. godine u sklopu Fashion Incubatora krenula je njegova modna priča. Uslijedile su revije na Cro-A-Porteru, a zatim i na Fashion.hr-u. Svojim revijama gostovao je i na ostalim modnim projektima poput Monture u Splitu te International Fashion Weeku u Sloveniji, a dosad smo odradili više od 25 izlaganja.

Ivan Alduk

Stvaranje ALDUK brenda njegovo je veliko zadovoljstvo. Iznimno brine o svakom komadu koji izlazi iz našeg studija. Ponosni smo što iz sezone u sezonu zajedno pomičemo granice, a pritom imamo najbolju moguću inspiraciju i motivaciju – naše klijentice. Često upravo od njih čujemo: “Po dućanima nema ništa, a kod vas ne znam što bih prvo izabrala”. To nas jako veseli. Vjerujemo da žene žele haljine u kojima će izgledati i osjećati se lijepo i posebno, a upravo im to naš dizajn omogućava.
ALDUK dizajn rado nose i mnoga javna lica kao što su Mara Bratoš, Ivana Delač Đolo, Anita Dujić Veljača, Indira, Lana Jurčević, Barbara Kolar, Martina Podgorski, Ana Radišić, Jelena Rozga, djevojke iz grupe Silente, Tina Vukov i mnoge druge.

Alduk Ready-to-Wear

Ready-to-wear je redovna kolekcija dostupna u našem studiju svake sezone. Kolekcije se u najvećoj mjeri sastoje od haljina – kratkih, koktel i večernjih. Svaku kolekciju dodatno upotpunjavamo suknjama, majicama i jaknama. Glavne značajke našeg rada su originalnost, kvalitetne tkanine i precizna izrada s elementima visoke mode, a zadovoljna i lijepa klijentica naš je fokus kojeg nikad ne zaboravljamo.
Na početku karijere kolekcije smo predstavljali uzbudljivim modnim revijama. Zadnjih sezona nove kolekcije predstavljamo zanimljivim modnim kampanjama i lookbookovima koji nastaju u suradnji s renomiranim fotografskim imenima.
Našu najnoviju kolekciju možete pogledati u IZLOGU. Sigurni smo da će vam nešto zapeti za oko. Ako trebate dodatnu informaciju, slobodno nas kontaktirajte. Rado ćemo i brzo odgovoriti.

Alduk Bridal

Romantična i ženstvena, ali prije svega modno osviještena i moderna mladenka u središtu je naše ALDUK BRIDAL linije koju smo uveli 2013. godine. Ovom linijom nudimo moderne, pročišćene, ali jednako tako ženstvene i senzualne, pomalo bajkovite vjenčanice. Svaku vjenčanicu izrađujemo posebno i u dogovoru s budućom mladenkom tako da je svaka unikat. Tijekom izrade izuzetno uživamo jer se koristimo tehnikama izrade visoke mode.
Da bismo budućim mladenkama što više olakšali potragu za vjenčanicom iz snova, svake sezone predstavljamo novu ALDUK BRIDAL kampanju koju snimaju najpriznatija imena hrvatske modne fotografije.

Projekti

Tijekom proteklih godina ostvarili smo brojne suradnje s renomiranim tvrtkama i brendovima. Suradnja s tvrtkom Galko na dizajnu i izradi torbi i remenja trajala je tri godine, a modeli su predstavljeni i na sajmu modnih dodataka u Milanu. U sklopu projekta Fashion.hr Industrija dvije sezone radili smo na kreativnom stvaranju nove modne linije AMDS by ALDUK u suradnji s Amadeus Jeansom.
U veljači 2014., na poziv kozmetičke kuće Avon, dizajnirali smo posebnu večernju haljinu za lansiranje novog parfema koja je kasnije ponuđena na humanitarnoj aukciji.
Ivan je redoviti modni kolumnist magazina Grazia te svaki mjesec čitateljicama donosi aktualne i zanimljive teme iz svijeta mode.