O nama

Kormilo našeg ALDUK tima u rukama je Ivana Alduka. Diplomirao je dizajn na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu. Da bi jednog dana njegove kreacije mogle biti na mjestu na kojem su danas, postalo mu je jasno na drugoj godini fakulteta. Prijavom na natjecanje za mlade dizajnere 2007. godine u sklopu Fashion Incubatora krenula je njegova modna priča. Uslijedile su revije na Cro-A-Porteru, a zatim i na Fashion.hr-u te na posljetsku samostalna izlaganja. Svojim revijama gostovao je i na ostalim modnim projektima poput Monture u Splitu te International Fashion Weeku u Sloveniji, a dosad smo odradili više od 30 izlaganja te putem modnih kampanja predstavili izuzento mnogo kolekcija, čak pet godišnje.

Stvaranje ALDUK brenda njegovo je veliko zadovoljstvo. Iznimno brine o svakom komadu koji izlazi iz našeg studija. Ponosni smo što iz sezone u sezonu zajedno pomičemo granice, a pritom imamo najbolju moguću inspiraciju i motivaciju – naše klijentice. Često upravo od njih čujemo: “Po dućanima nema ništa, a kod vas ne znam što bih prvo izabrala”. To nas jako veseli. Vjerujemo da žene žele haljine u kojima će izgledati i osjećati se lijepo i posebno, a upravo im to naš dizajn omogućava.

ALDUK dizajn rado nose i mnoga javna lica kao što su Nina Badrić, Mara Bratoš, Marija Miholjek, Ivana Paradžiković, Ivana Delač Đolo, Anita Dujić Veljača, Ema Kovač, Lana Jurčević, Barbara Kolar, Pamela Ramljak, Lejla Filipović, Jelena Veljača, Ana Radišić, Jelena Rozga, djevojke iz grupe Silente i grupe Feminem, Tina Vukov i mnoge druge. Posebno se ponosimo haljinom koju je za Zlatne globuse 2020.godine na crveni tepih nosila voditeljica Bianca Rea i haljinama koje je uspješna hrvatska glumica i model Ema Kovač nosia na filmske festivale u Veneciju i Cannes.

Alduk Ready-to-Wear

Ready-to-wear je redovna kolekcija dostupna u našem studiju svake sezone, dva puta godišnje. Kolekcije se u najvećoj mjeri sastoje od haljina – kratkih, koktel i večernjih. Svaku kolekciju dodatno upotpunjavamo suknjama, majicama, kombinezonima i jaknama. Glavne značajke našeg rada su originalnost, kvalitetne tkanine i precizna izrada s elementima visoke mode, a zadovoljna i lijepa klijentica naš je fokus kojeg nikad ne zaboravljamo.

Na početku karijere kolekcije smo predstavljali uzbudljivim modnim revijama. Zadnjih sezona nove kolekcije predstavljamo zanimljivim modnim kampanjama i lookbookovima koji nastaju u suradnji s renomiranim fotografskim imenima.

Našu najnoviju kolekciju možete pogledati u Shopu. Sigurni smo da će vam nešto zapeti za oko. Ako trebate dodatnu informaciju, slobodno nas kontaktirajte. Rado ćemo i brzo odgovoriti.

Alduk Bridal

Romantična i ženstvena, ali prije svega modno osviještena i moderna mladenka u središtu je naše ALDUK BRIDAL linije koju smo uveli 2013. godine. Ovom linijom nudimo moderne, pročišćene, ali jednako tako ženstvene i senzualne, pomalo bajkovite vjenčanice. Svaku vjenčanicu izrađujemo posebno i u dogovoru s budućom mladenkom tako da je svaka unikat. Tijekom izrade izuzetno uživamo jer se koristimo tehnikama izrade visoke mode i probama s klijenticom kako bi došli do idealne vjenčanice.

Da bismo budućim mladenkama što više olakšali potragu za vjenčanicom iz snova, svake sezone predstavljamo novu ALDUK BRIDAL kampanju koju snimaju najpriznatija imena hrvatske modne fotografije. 

Uvijek savjetujemo da se na probu dođe na vrijeme i s manjom pratnjom, 3 do 6 mjeseci prije vjenčanja kako bi izabrali svoju vjenčanicu, a mi je na vrijeme i uz probe s vama izradili. Vjenčanica se šiva optrilike mjesec dana i to pred vjenčanje kako bi idealno pristajala. Dozvoljavamo i savjetujemo sitne promjene u dizajnu kako bi više odgovarale tipu tijele svake mladenke. Kao modni brend nudimo vjenčanice isključivo za kupnju i izradu po mjeri. Rezervirajte svoj termin za probu i saznajte sve detalje.

Projekti

Tijekom proteklih godina ostvarili smo brojne suradnje s renomiranim tvrtkama i brendovima. Suradnja s tvrtkom Galko na dizajnu i izradi torbi i remenja trajala je tri godine, a modeli su predstavljeni i na sajmu modnih dodataka u Milanu. U sklopu projekta Fashion.hr Industrija dvije sezone radili smo na kreativnom stvaranju nove modne linije AMDS by ALDUK u suradnji s Amadeus Jeansom.

U veljači 2014., na poziv kozmetičke kuće Avon, dizajnirali smo posebnu večernju haljinu za lansiranje novog parfema koja je kasnije ponuđena na humanitarnoj aukciji.

Ivan je bio redoviti modni kolumnist portala fashion.hr i magazina Grazia te svaki mjesec čitateljicama donosio aktualne i zanimljive teme iz svijeta mode.

Brojne suradnje s ambasadoricama kroz godine su stvorile vjerne suradnike koje smo uvijek rado ugošćavali na luksuznim blagdanskim večerama krajem godine. Posebne ALDUK XMASS evente smo održali u hotelu Palace, Novinarskom domu, Hotelu Esplanade i hotelu Amadria.

HNK u Zagrebu je poslužio kao idealna kulisa za reviju naših vjenčanica u suradnji s časopisom StoryBook.

Crveni tepih na Zlatnim globusima, na filmskom festivalu u Veneciji i Cannesu, haljina na natjecanju Dora, razni eventi i društveni događaji ne mogu proći bez našeg potpisa na njima.