Modeli iz naše nove kolekcije pdišu tihim luksuzom

Nova ALDUK ready-to-wear kolekcija donosi smireni, ženstveni modni rukopis prepoznatljiv po efektnim modelima kratkih, koktel i večernjih haljina koje prate tijelo.

“Jesensko/zimsku kolekciju “AldukAncora” smo nedavno najavili na modnoj reviji, a sada je predstavljamo kroz format lookbook” izjavio je Ivan Alduk i objasnio što se skriva iza naziva kolekcije.

“Ancora je talijanski izraz za “još”, a u ovom modnom slučaju označava potrebu za još više kreativnosti, razigranosti, kvalitete i stvaranja. Na emotivnom planu, ova kolekcija predstavlja smirenost i osobnu zrelost u dizajnu te izostanak potrebe za dokazivanje. Taj cool stav sam htio prenijeti na nove modele” objasnio je dizajner.

Posebnost nove ALDUK ready-to-wear kolekcije jest smireni, ženstveni modni rukopis prepoznatljiv po efektnim modelima kratkih, koktel i večernjih haljina koje prate tijelo, a silueta tek na nekim dijelovima ide u širinu te time akcentira uži struk i ostavlja ženstven dojam.

“#AldukAncora ili “još više Alduka” ili pak “Alduk haljina nikada dosta”, ukoliko to pejorativno prevedemo, je kolekcija bezvremenskog dizajna. Ona nije trendovska i prolazna, već izuzetno suptilna, ženstvena, multifunkcionalna i nosiva u posebnim prilikama. Htio sam predstaviti komade koji mogu vizualno živjeti godinama. Posebitost svih modela je ta što se mogu naručiti u nekoliko boja, dužina te za izradu po mjeri. Na taj način želimo ŝto više modu učiniti održivijom i ne proizvoditi viškove” dodao je Ivan.

Nova Alduk kolekcija je dostupna na službenom web shopu ovdje i u dizajnerovom showroomu u Draškovićevoj 33, Zagreb uz najavu dolaska.