Opasna doza glamura u novoj kolekciji “Game changer 2.0”

ALDUK, modno ime koje posljednjih desetak godina bogatim radom i projektima čini hrvatsku modnu scenu ljepšom, a svoje kijentice zadovoljnima, predstavlja novu kolekciju “Game changer 2.0” za jesensko/zimski period. Iako je posuta teksturama i ljuskicama, nova ALDUK kolekcija neopisivo odiše onim rock glamurom kojim nas dizajner vraća na same početke svoje karijere kada je naprosto sve kupio svojom vizijom moćne glam-rock žene. 
“Game changer 2.0″ je nastala prema modnom kalendaru svjetskih metropola, dakle početkom ove godine jer je imala svoju prezentaciju u našem milanskom showroomu, a sad je otkrivamo i hrvatskim kupcima i suradnicima. Kolekcija uz neizostavne večernje komade po kojima smo poznati donosi i pregršt dnevnih odjevnih komada podjednake estetike i funkcionalnosti” izjavio je dizajner.
Kratke, koktel i duge haljine dolaze u crnoj, zlatnoj, rozoj i zelenoj boji. Prate liniju tijela i naglašavaju žensku figuru, odaju moćan dojam i djeluje nam kako u ovoj haljini odmah dobijete onaj WOW efekt i moćan stav. ALDUK to doista zna, otpočetka. Svaka njegova ambasadorica izaziva reakcije, kao naprimjer model i glumica Ema Kovač na nedavnom crvenom tepihu Venecijanskog filmskog festivala. Vjerujemo da je ista situacija sa zadovoljnim klijenticama kojeg će ovog puta doista imati što birati jer svaka haljina dolazi u nekoliko boja, a nose imena po talijanskim nazivima hrvatskih mjesta. Ivan nam je došapnuo da je riječ “o spajanju talijanske i hrvatske modno-poslovne priče” te da više od toga ne smije odati. Ono što s velikim zadovoljstvom predstavljamo svima nama jest dnevni dio kolekcije koji obiluje predivnim kaputima i jaknama, hlačama i topovima u zemljanim tonovima ili onim rozo, zelenima. Modeli od vegan kože posebno privlače našu pažnju.
“Mojim klijenticama je to bitna, ta mogućnost da se haljina izradi u drugoj boji, kraća ili duža, ili pak s rukavom. Takva sitna promjena ne čini nikakvu razliku estetici, a dobijemo zadovoljnu klijenticu koja jest epicentar moga rada. Modeli su izuzetno moderni, efektni i udobni, no uvijek je bolje uživo isprobati u Alduk Showroomu u Draškovićevoj ulici 33 uz rezervaciju termina i sama donijeti sud” dodao je Ivan dok su nama oči bježale na posebne modele u kolekciji izrađene u stilu visoke mode. Sati ručnog rada i hrpa ljuskica utkana u ove haljine nas je doista osvojila.
Pred objektivom Sanje Jagatić našla se posebna Irena Božić, dok su make-up i kosa djelo Simone Antonović i Marcela studia. Otkrijte svoje favorite!